Bestemmingsplan Woongebied Zuid-Oost ‘Wijzigingsplan Heisteeg 28’

Het college van Oisterwijk heeft op 7 juli 2011 besloten om het bestemmingsplan Woongebied Zuid-Oost ‘Wijzigingsplan Heisteeg 28’ vast te stellen. De bestemming Bedrijfsdoeleinden is gewijzigd in Woondoeleinden.

Ter inzage

Het besluit en het gewijzigde wijzigingsplan liggen vanaf vrijdag 15 juli tot en met 8 september 2011 voor iedereen ter inzage. Het plan en het besluit kunnen gedurende deze termijn op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur, op woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur worden ingezien op het gemeentekantoor van Oisterwijk en buiten deze tijden na telefonische afspraak.

Daarnaast kan het vastgestelde wijzigingsplan, net als deze publicatie, digitaal worden geraadpleegd op onze gemeentelijke website www.oisterwijk.nl.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan door belanghebbenden beroep worden ingediend tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. U kunt geen beroep instellen als u redelijkerwijs kan worden verweten dat u geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Een ingediend beroepsschrift schorst in principe niet de werking van het besluit. Daarvoor moet u namelijk ook een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven