Vaststelling bestemmingsplan ‘Molenvliet 95’

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 januari 2011 het bestemmingsplan Molenvliet 95 hebben vastgesteld.

Het plangebied is gelegen op het bedrijventerrein Molenvliet. Het bedrijventerrein ligt aan de westzijde van Zwijndrecht, zuidoostelijk van het rangeerterrein Kijfhoek en direct ten zuiden van de spoorlijn Breda–Rotterdam.

Het nieuwe bestemmingsplan bestemt het perceel Molenvliet 95 uitsluitend voor bedrijfsdoeleinden, waarmee de vestiging van een nieuwe kwetsbare bestemming wordt uitgesloten.

Ter inzagetermijn

Het bestemmingsplan ligt van 3 februari 2011 tot en met 16 maart 2011 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur, woensdag van 13:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Het bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder wonen, welzijn & milieu → wonen → bestemmingsplannen) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven