Ontwerpbestemmingsplan ‘Middelweg 47 Molenhoek’

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Middelweg 47 en de hierbij behorende stukken per 27 juli 2011 voor eenieder gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage ligt. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.bp1001mid47mhk-ON01.

Het plangebied ligt in Molenhoek op de kruising tussen de Stiftstraat en de Middelweg ter hoogte van Middelweg 47 en voorziet de bouw van in het totaal 5 grondgebonden woningen.

Zienswijze:

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld tegen het ontwerpbesluit zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Leefomgeving op telefoonnummer 024 - 6969177.

Naar boven