Herinnering bekendmaking bestemmingsplan Rijksweg Zuid 97A

Met het oog op de vakantieperiode herinneren burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen aan het feit dat zij 6 juli 2011 hebben bekendgemaakt dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 28 juli 2011 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 7 september 2011) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Rijksweg Zuid 97A c.a. in relatie tot Rijksweg Zuid 99 Geleen’ (GMLbestand NL.IMRO.1883BPRijkswegZuid9799-ON01) met bijbehorende regels, toelichting en bijlagen alsmede het desbetreffende besluit van burgemeester en wethouders ter inzage liggen bij de balie Vergunningen van de stadwinkel Geleen (Markt 1).

Daarnaast kan het ontwerp van het bestemmingsplan met bijlagen en het besluit van burgemeester en wethouders worden ingezien op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt de bouw van een winkelruimte met daarboven twee appartementen op nummer 97A c.a. mogelijk te maken alsmede het verbouwen van een bestaand horecapand tot kleinschalige kantoorruimte en het uitbouwen en upgraden van twee daarboven gelegen appartementen op nummer 99. Een bestaande woning op laatstgenoemd adres is inmiddels gesloopt teneinde de realisatie van een parkeerplaats voor beide adressen mogelijk te maken.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (bij voorkeur schriftelijk) zijn/haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijk Ontwerp: mevrouw M. Jansen (046-4778512) of de heer H. Manders (046-4778534). Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

27 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven