Hogere Waarde Wet Geluidhinder perceel Kasteelweg 1 te Heerde

In het kader van het bestemmingsplan ‘Agrarisch Gebied, 67e herziening (Kasteelweg 1)’ heeft het college van Heerde conform de Wet geluidhinder een Besluit Hogere Waarde Wet Geluidhinder vastgesteld van 50 dB. Hiermee kan de vrijstaande woning op het perceel gerealiseerd worden.

Inzagetermijn

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 juli 2011 gedurende zes weken (tot 7 september 2011) voor iedereen ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis van Heerde op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het besluit is ook digitaal te raadplegen op de website www.heerde.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan pas in werking, nadat op dit verzoek is beslist.

Heerde, 26 juli 2011

Het college voornoemd.

Naar boven