Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Borne, erven Borne Hertme

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Borne, erven Borne Hertme ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Borne, erven Borne Hertme voorziet in de herontwikkeling van een aantal agrarische erven in het gebied ten noorden van de Stroom Esch. Het plangebied wordt in het zuiden begrensd door de achterzijde van de percelen aan Erve Stroomboer/ Hedeveldsdwarsweg, in het westen door de Bornsebeek, in het noorden door de Hedeveldsdwarsweg met onbebouwde agrarische gronden en in het oosten door de Hedeveldsweg.

Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van 28 januari 2011 tot en met 10 maart 2011, gedurende openingstijden, bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Borne. U kunt het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0147.BpBGhz004-ow01 of via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op: http://ruimtelijkeplannen.borne.nl/NL.IMRO.0147.BpBGhz004-ow01

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Borne, Postbus 200, 7620 AE Borne. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met de productgroep Ontwikkeling, telefoonnummer 074-2658628.

Naar boven