Omgevingsvergunning Hofstraat 2B te Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom hebben bij besluit van 15 juli 2011 bekendgemaakt dat zij, op basis van artikel 2.1, eerste lid, sub a en c van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend.

Plangebied en inhoud van het plan

De omgevingsvergunning ziet op het perceel aan de Hofstraat 2B te Hillegom en heeft betrekking op:

  • het gedeeltelijk veranderen van het pand tot een woning

  • het gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan ‘Centrum’

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage van 18 juli 2011 t/m 28 augustus 2011 in de gemeentewinkel, Hoofdstraat 115 te Hillegom, elke werkdag van 8:30 tot 13:30 uur en op donderdag tevens van 16:00 tot 20:00 uur. Het besluit is ook in te zien op de website van de gemeente: www.hillegom.nl.

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

De omgevingsvergunning treedt in werking na afloop van de termijn waarbinnen beroep ingesteld kan worden tegen het besluit. Als er tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt de vergunning niet eerder in werking dan wanneer hierop is beslist.

Ingevolge artikel 8:1 juncto artikel 7:1, eerste lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit een beroepschrift indienen bij de arrondissementsrechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Dit beroepschrift moet worden ingediend binnen 6 weken na verzending van het besluit. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit;

  • een opgave van de redenen waarom u zich met het besluit niet kunt verenigen.

Een afschrift van het besluit moet u meesturen.

Door het indienen van een beroepschrift wordt het besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzieningenrechter, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven