Vastgesteld bestemmingsplan OBS De Weide, Raaigras 28 te Leeuwarden

Van 28 juli 2011 tot en met 8 september 2011 ligt het vastgestelde bestemmingsplan OBS De Weide, Raaigras 28 te Leeuwarden met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Raaigras 28 te Leeuwarden in de wijk Aldlân.

Ontwikkeling

Het bestemmingsplan voorziet in het mogelijk maken van een uitbreiding en aanpassing aan de westzijde van het bestaande schoolgebouw. De uitbreiding betreft de nieuwbouw van een buitenschoolse opvang (/kinderdagverblijf).

Inhoud

Het vastgestelde bestemmingsplan bevat:

  • een toelichting;

  • een verbeelding (plankaart);

  • regels voor het bouwen en het gebruik van de grond en de bebouwing.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (maandag t/m vrijdag 09.00−16.00 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure;

  • via www.leeuwarden.nl/inzage.

Beroep

Bent u het niet eens met dit vastgestelde bestemmingsplan? Dan kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 29 juli 2011 tot en met 8 september 2011;

  • als u belanghebbende bent en eerder een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebt ingediend.

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het besluit tot vaststelling treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven