Ontwerpbestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Hoofdweg 80 en Buurtdwarsweg 7 te Ederveen’

Van donderdag 27 januari 2011 tot en met woensdag 9 maart 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Hoofdweg 80 en Buurtdwarsweg 7 te Ederveen’ met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

De plannen en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Ter plaatse van bovengenoemde adressen bestaat het voornemen de agrarische aanduidingen te wijzigen in de bestemming ‘wonen’. Het plan is op deze locaties het huidige agrarische bedrijf te beëindigen en de bijbehorende agrarische opstallen te slopen. Hiervoor in de plaats worden de bestaande agrarische bedrijfswoningen omgezet naar burgerwoningen en wordt uitsluitend op het adres Hoofdweg 80 te Ederveen één extra woning toegevoegd.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM Ede of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de heer G. Driebergen, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 803.

Naar boven