Vaststelling projectbesluit Entrepotdok 97S

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het op 12 juli 2011 het projectbesluit Entrepotdok 97S heeft vastgesteld. Het projectbesluit betreft de ligplaatsvergroting van een woonark.

Het projectbesluit − en de daarbij horende ruimtelijke onderbouwing en de voorschriften met bijlagen − liggen van 29 juli tot en met 8 september 2011 ter inzage in:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk

    onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl;

Het projectbesluit, is met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het dagelijks bestuur kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging tegen het projectbesluit beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Het projectbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien bij de voorzieningenrechter van de rechtbank tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het projectbesluit pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 28 juli 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven