Ontwerpbestemmingsplan ‘Delfzijl Kern West’

In het kader van de actualisatie van alle bestemmingsplannen is voor Delfzijl Kern West een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Het plangebied is gelegen ten westen van het centrum van Delfzijl en wordt in het noorden begrensd door de Parallelweg (N360), aan de westzijde door begraafplaats ‘De Maarhof’ en de Zeel en aan de zuidzijde door het Damsterdiep.

Het bestemmingsplan ‘Delfzijl Kern West’ vervangt de bestemmingsplannen: ‘Oud West’; ‘West’; ‘Fivelzigt Deelplan I, II en III’; ‘Dethmerseiland’; ‘Tuikwerderrak’; ‘Woonschepenhaven Damsterdiep’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 28 juli 2011 tot en met 7 september 2011 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de centrale balie en in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan met plannummer NL.IMRO.0010.26BP-ON01 is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Delfzijl Kern West’.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Delfzijl Kern West’, uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 27 juli 2011

Naar boven