Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Driestar Educatief

Burgemeester en wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Driestar Educatief ter inzage zullen leggen.

Het plangebied is gelegen aan de Burgemeester Jamessingel 2 te Gouda en heeft betrekking op de uitbreiding van het bestaande schoolgebouw en de bouw van een appartementencomplex voor studenten op de huidige parkeerplaats van Driestar Educatief.

Voor dit project ligt ook een ontwerpbesluit hogere waarden geluid ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan Driestar Educatief met kenmerk NL.IMRO.0513.1303BPDriestar-OB01 en de daarbij behorende stukken liggen van 27 januari 2011 tot en met 9 maart 2011 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/planidn=NL.IMRO.0513.1303BPDriestar-OB01;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht;

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Driestar Educatief. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via mevrouw L. Somers, telefoonnummer: (0182) 588 363 of mail leone.somers@gouda.nl.

Gouda, 26 januari 2011

Naar boven