Ontwerpbestemmingsplan ‘Malden, Kerkplein 18’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat er een bestemmingsplan is opgesteld dat de bouw van een woning op het perceel Kerkplein 18 te Malden mogelijk moet maken.

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van de algemene wet bestuursrecht gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend.

Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

Inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpvaststellingsbesluit alsmede de onderliggende onderzoeken zijn vanaf donderdag 28 juli tot en met woensdag 7 september 2011 op de website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn eenieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588348.

Malden, 26 juli 2011

Naar boven