Ontwerpbestemmingsplan en -bouwvergunning Garagebedrijf Warfhuisterweg Wehe-den Hoorn

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat van 22 juli tot en met 1 september 2011 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Garagebedrijf Warfhuisterweg Wehe-den Hoorn’. Het plan behelst de bouw van een bedrijfsgebouw voor onderhoud en reparatie van auto’s en ondergeschikt daaraan de handel in auto’s.

Bovendien ligt, ingevolge het coördinatiebesluit van de gemeenteraad van 24 mei 2011, de bouwvergunning voor de bouw van het garagebedrijf in ontwerp ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbouwvergunning liggen ter visie in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken via onze website www.demarne.nl. Hier leest u hoe u het plan in elektronische vorm kunt raadplegen en hoe de planbestanden langs elektronische weg beschikbaar zijn.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk (Postbus 11, 9965 ZG Leens) of mondeling (mevrouw K. Bakema, tel. 0595-575 500) zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven