Ontwerpbestemmingsplan ‘Pastoor Rientjesstraat 2 en 4 te Hellendoorn’

Bij het Loket Bouwen, Milieu en Openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf zaterdag 23 juli gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan’Pastoor Rientjesstraat 2 en 4 te Hellendoorn’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/hellendoorn/Ontw_BP_Past_Rientjesstraat2en4/).

Inzien is ook mogelijk via de landelijke site (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPHEPSTRIENS2en4-ON01).

Het plangebied wordt begrensd door de percelen behorende bij de bestaande en te slopen woningen aan de Pastoor Rientjestraat 2 en 4 te Hellendoorn. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Hellendoorn, sectie H, nummer 4813, 5563 en 6503.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk te maken ter vervanging van de bestaande dubbele woning aan de Pastoor Rientjesstraat 2 en 4.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven