Vaststelling bestemmingsplan Drachten, Azeven-Noord, herziening locatie kunstwerk A7n

B&W van Smallingerland maken, ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 22 juli 2011 voor eenieder ter inzage ligt, het door de gemeenteraad op 5 juli 2011 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Drachten, Azeven-Noord, herziening locatie kunstwerk A7n.

Het bestemmingsplan is met name gericht op het mogelijk maken van een kunstwerk op de entree van fase 2 van het bestemmingsplan Bedrijvenpark Drachten Azeven-Noord. Het kunstwerk is een gebouw dat tevens dienst kan doen als expositie-, atelier- en/of vergaderruimte. Het voorgenomen plan past qua hoogte niet in het geldende bestemmingsplan en daarom dient onder ander een nieuw bestemmingsplan te worden vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8:30 uur tot 16:00 uur en op donderdag tot 18:30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, onder Bouwen&Milieu).

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indien bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met de ingang van de dag na die waarop beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: vaststellingsbesluit en bestemmingsplan.

Inzage- en beroepstermijn: 22 juli 2011 tot en met 1 september 2011.

Naar boven