Vaststelling structuurvisie Centrum Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend dat de gemeenteraad op 29 juni 2011 op grond van artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening de structuurvisie Centrum Brummen heeft vastgesteld.

Inhoud

In de structuurvisie voor het centrum van de kern Brummen staat de hoofdkoers voor de toekomst van het centrum van Brummen. Centraal staat het versterken van de leefbaarheid en het vergroten van kwaliteit met alle facetten die hieraan een bijdrage kunnen leveren. Deze facetten zijn wonen, zorg, verkeer, recreatie en toerisme en de inrichting van de openbare ruimte.

De structuurvisie voor het centrum van Brummen wordt uitgewerkt in bestemmingsplannen en verkeersbesluiten.

Inwerking

De structuurvisie treedt in werking de dag na bekendmaking. Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van de structuurvisie kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Schulp van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (0575) 56 85 75.

Ter inzage

De structuurvisie Centrum Brummen is voor een ieder vanaf 21 juli 2011 in te zien bij de balie Vergunningen van de afdeling Ruimte. Ook is de structuurvisie digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De structuurvisie is tevens te downloaden via de website www.brummen.nl.

Naar boven