Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: oprichten schuur

Locatie: Spaarpot 48 in Geldrop

Type: integraal

Activiteiten: – bouw, – planologisch strijdig gebruik

Registratienummer: 20110066

Met ingang van donderdag 21 juli 2011 liggen gedurende zes weken de bovengenoemde ontwerpbeschikking en de overige relevante stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, cluster Vergunningen, Hofstraat 4 in Geldrop. Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met de administratie van het cluster Vergunningen via 14 040. De gegevens zijn tevens digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website (wonen en mijn buurt/ruimtelijke plannen/ruimtelijke plannen in procedure).

Op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, kan eenieder gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Wij maken u erop attent, dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven