(Gewijzigde) vaststelling bestemmingsplan Landgoed de Negen Linden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad van de gemeente Wijdemeren in zijn vergadering van 26 mei 2011 (gewijzigd) heeft vastgesteld het bestemmingsplan Landgoed de Negen Linden. Met dit bestemmingsplan wordt de (her)bouw van het door brand verwoeste landgoed mogelijk gemaakt.

De wijziging heeft betrekking op het aantal m2 aan bebouwing dat is toegestaan binnen het op de plankaart aangegeven bebouwingsvlak ten behoeve van het landhuis. De toegestane oppervlakte is verhoogd van 475 naar 580m2. Deze verhoging is noodzakelijk in verband met de al aanwezige oppervlakte van het koetshuis binnen het bouwvlak.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ingaande 21 juli 2011 ter inzage in het gemeentehuis van Wijdemeren (Rading 1, Loosdrecht) bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tijdens de openingstijden van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken worden ingezien op www.wijdemeren.nl (kopje actueel/ter inzage) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • 1. een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad in te dienen;

  • 2. Een ieder die bezwaar heeft tegen de wijziging die door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is aangebracht.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven