Beschikking omgevingsvergunning voor het uitbreiden/verplaatsen van sportvelden op het sportcomplex Overmeer-Zuid te Nederhorst den Berg

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij op 12 juli 2011 omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden/verplaatsen van sportvelden, de aanleg van een kunstgrasveld: het plaatsen van hekwerken, ballenvangers, een scorebord, doelen, dugouts en verlichting (lichtmasten) op het sportcomplex tussen de Vreelandsweg en de Randweg te Nederhorst den Berg.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 21 juli 2011 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling REO van 08.30–12.30 uur) aan de Rading 1, Loosdrecht.

De beschikking en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen tevens worden ingezien op www.wijdemeren.nl (kopje actueel/ter inzage).

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit (14 juli 2011) schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen bij de Rechtbank te Amsterdam, sector bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Tevens kan een verzoek om voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank.

Naar boven