Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Valburg – 15 (Bedrijvenstrook De Grift Zuid)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Valburg – 15 (Bedrijvenstrook De Grift Zuid) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Het plangebied is een smalle strook die ingeklemd wordt door de Griftdijk en Sportpark Groot Oosterhout. Het bevindt zich ten noorden van de school die op de Griftdijk georiënteerd is.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de dijkteruglegging bij Lent waardoor het noodzakelijk is om voor een aantal bedrijven een vervangende locatie aan te bieden. Op basis van ruimtelijke afwegingen is het plangebied hiertoe als geschikt beoordeeld gevonden. In het plangebied zijn 3 bedrijfskavels voorzien.

Inzage

Met ingang van 21 juli 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP144W15-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.BP144W15-ON01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Tot en met woensdag 31 augustus 2011 (zes weken) kan eenieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsontwikkeling (bureau G230), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven