Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning ‘Particuliere Begraafplaats Hoogvonderweg 17’

Het college is voornemens om een projectbesluit te nemen en bouwvergunning te verlenen voor de realisatie van een grafheuvel aan de Hoogvonderweg 17 te Wijchen. Het betreft het oprichten van een particuliere begraafplaats.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning liggen met ingang van 21 juli 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. U kunt het ontwerp projectbesluit raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 25 39.

Wijchen, 13 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven