Vaststelling bestemmingsplan ‘Herziening Wienkeskoel II’

Ter inzage

Van 26 juli 2011 tot 6 september 2011 ligt voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Herziening Wienkeskoel II’ ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Schaapsweg 20). Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u ook elektronisch inzien op: www.roerdalen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Herziening Wienkeskoel II’ heeft betrekking op de onbebouwde gronden gelegen achter en aan weerszijden van de Brede school De Achtbaan aan de J.F. Kennedysingel in Melick. Het bestemmingsplan biedt een juridisch en planologisch kader voor het feitelijke gebruik van deze gronden als openbare groenvoorziening. Deze aanpassing is nodig aangezien de geldende bestemming achterhaald is en uitsluitend voorziet in agrarisch grondgebruik.

Raadsbesluit

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan vastgesteld bij besluit van 30 juni 2011.

Instelling beroep

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze afdeling Ontwikkeling en regie, telefoon 0475-538 888

Sint Odiliënberg, 18 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

de secretaris,

J.J.W.M. L’Ortije.

De burgemeester, l.b.

C.T.G. Wolfhagen.

Naar boven