Bestemmingsplan afronding bedrijventerrein Geesbrug

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende de termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan afronding bedrijventerrein Geesbrug’.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling voor de afronding van het bedrijventerrein nabij Geesbrug.

Het plangebied omvat de zuidoostelijke hoek van het bestaande bedrijventerrein. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Oosterhesselen, sectie L, nummer 547 (deels).

Het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van donderdag 21 juli 2011 tot en met woensdag 31 augustus 2011, tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak met de afdeling Beleid en Strategie, team Ruimte, telefoon 14 0524 is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/terinzage.

Eenieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid en Strategie, team Ruimte (De heer M. Sportel telefoonnummer 14 0524) voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 20 juli 2011

Het college van b&w voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven