Ontwerp exploitatieplan Hoogeland Deelgebied II (Herziening 2011)

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 en 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 22 juli 2011 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerp exploitatieplan Hoogeland Deelgebied II (Herziening 2011).

Het ontwerp exploitatieplan Hoogeland Deelgebied II (Herziening 2011) heeft betrekking op het westelijk deel van het plangebied Hoogeland (Deelgebied II). Het plangebied is gelegen in Naaldwijk en wordt globaal begrensd door de Galgeweg aan de zuidwestzijde, de Kruisbroekweg in het noorden, de Zuidweg in het oosten en het zuiden. De locaties waarvoor in het verleden reeds een planologische procedure is doorlopen (dit betreft de ontwikkeling van twee scholen en een gemaal) alsmede de locaties waar geen ontwikkelingen plaatsvinden, vallen buiten het exploitatiegebied.

Inzien besluit

  • Binnen de genoemde termijn is het ontwerp exploitatieplan beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen → vastgestelde bestemmingsplannen → vaststelling bestemmingsplan Hoogeland en bijbehorend exploitatieplan.

  • Het ontwerp exploitatieplan kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

    • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur;

    • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden een zienswijze naar voren worden gebracht over het ontwerp exploitatieplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de gemeenteraad van Westland, t.a.v. afdeling PO, team Projecten, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van Ontwerp exploitatieplan (Herziening 2011).

Mondeling: via de consulenten van het omgevingsloket via telefoonnummer (0174) 673673.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het van het exploitatieplan (Herziening 2011).

Westland, 21 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven