Ontwerpbestemmingsplan ‘Evenementenaccommodatie Uden’ ter inzage; Inspraakprocedure wijziging welstandsnota i.v.m. ontwerp beeldkwaliteitplan ‘Evenementenaccommodatie Uden’ van start

Op 8 juni 2011 heeft het College van burgemeester en wethouders van Uden bekendgemaakt dat met ingang van dinsdag 14 juni 2011 gedurende 6 weken, dus tot en met maandag 25 juli 2011, het bestemmingsplan ‘Evenementenaccommodatie Uden’ in ontwerp ter inzage ligt met de mogelijkheid voor eenieder om hierop met een mondelinge of schriftelijke zienswijze te reageren.

Vanwege het toevoegen van een aangepast onderzoek op 14 april maakt het College hierbij bekend dat de termijn van terinzageligging van de bij het bestemmingsplan behorende relevante stukken niet eindigt op 25 juli 2011, maar op 27 juli 2011. Dit betekent dat eenieder de mogelijkheid heeft om tot en met 27 juli 2011, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze te reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd. De gemeenteraad zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij haar besluitvorming rondom de vaststelling van het bestemmingsplan later dit jaar.

Uden, 20 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Uden,

J.M. Smarius,

secretaris.

H.A.G. Hellegers

burgemeester.

Naar boven