Ontwerpbestemmingsplan Sprangweg 30 en ontwerpbesluit in het kader van de wet geluidhinder ter inzage

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Sprangweg 30 ter inzage ligt. De inhoud van het ontwerpbestemmingsplan betreft de realisatie van een vervangende woning en het plangebied betreft de gronden gelegen aan de Sprangweg 30 te Hoeven.

Gelijktijdig met bovenvermelde bestemmingsplanprocedure loopt een procedure in verband met de vaststelling van hoger toelaatbare waarden voor de geluidsbelasting ingevolge de Wet Geluidhinder ten behoeve van bovenstaande ontwikkeling.

Een ieder kan vanaf a.s. donderdag 21 juli 2011 gedurende zes weken (t/m 31 augustus 2011) het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde ingevolge de Wet Geluidhinder en het voornoemd ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch en via de gemeentelijke website.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Sprangweg 30 en het ontheffingsverzoek om hogere waarden vast te stellen ingevolge de Wet Geluidhinder, kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar mevrouw C. Hoogers op het nummer 0165-390514.

Oudenbosch, 20 juli 2011

Naar boven