Ontwerpbestemmingsplan Heeg – Uitbreiding De Skou (inclusief beeldkwaliteitsplan)

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan Heeg – Uitbreiding De Skou hebben voorbereid.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan bevat de juridische bestemmingsregeling voor het gebied dat globaal is gelegen tussen De Opper en De Wide Wimerts tussen Osingahuzen en ’t Heeger Var. Het plan voorziet in de ontwikkeling van bedrijventerrein in 6 clusters met tussenliggend groen, een natuurstrook van minimaal 75m breed tussen de bedrijfskavels en De Wide Wimerts, de vestiging van een jachtclub t.b.v. de bestaande havens en de revitalisering van een bedrijfsperceel op de hoek Osingahuzen/De Opper te Heeg.

In aanvulling op de Welstandsnota is voor de Uitbreiding De Skou tevens een beeldkwaliteitsplan opgesteld.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan en het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan liggen met ingang van 22 juli 2011 t/m 1 september 2011 voor eenieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Genoemde ontwerpen zijn tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp. Het ontwerp van het ontwerp bestemmingsplan Heeg is tevens te bekijken op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

De digitale planbestanden van het bestemmingsplan Heeg – Uitbreiding De Skou zijn te downloaden op de volgende weblocatie:

http://diensten.iszf.nl/swf/ro-online/upload/A40E8DA3-57FA-4A95-A04B-6EBE85706663

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmmingsplan en het ontwerp beeldkwaliteitplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer H. Woltjer van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven