Vaststelling beheersverordening De Streep e.o.

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 mei 2011 heeft besloten om de beheersverordening De Streep en omgeving vast te stellen.

In de beheersverordening is de planologische situatie vastgelegd voor het gebied ‘De Streep en omgeving’. Dit gebied wordt door de volgende straten begrensd:

  • Noordelijk: Op de Heugden en Heerlensweg;

  • Oostelijk: Graaf Johan Frederikstraat enCortenbachstraat;

  • Zuidelijk: spoorlijn/Quadvlieglaan;

  • Westelijk: Kerkveldstraat.

De beheersverordening en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van 21 juli 2011 gedurende zes weken worden ingezien bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 alhier, gedurende de openingstijden. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder Ruimtelijke Plannen en dan Onherroepelijk/vigerend http://0882.ropubliceer.nl/?phID=4694EFA4-36E7-4A55-BCF8-0B8CC83E26F9 en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0882.BV00001-VG01. De digitale versie van het plan is juridisch bindend.

De beheersverordening treedt met ingang van 21 juli 2011 in werking en ligt vanaf dat moment voor een ieder gedurende openingstijden ter inzage in de Gemeentewinkel, balie Grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening.

Naar boven