Wabo-projectbesluit Emmastraat 12

Ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht maken burgemeester en wethouders van Breda bekend dat het Wabo-projectbesluit Emmastraat 12 voor het realiseren van een bovenwoning (2011/1002) in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage ligt.

Ontheffing Wet geluidhinder

Het pand staat nabij de weg Emmastraat. De voorkeursgrenswaarde op de gevel van de nieuwe bovenwoning wordt door het verkeer op deze weg overschreden.

Daarom is ook een ontheffing voor een hogere voorkeursgrenswaarde aangevraagd.

Ter inzage

Het projectbesluit en de ontheffing is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ’Ruimtelijke Plannen’ → ’Bestemmingsplannen ter inzage’. Het projectbesluit ligt daarnaast van 21 juli tot en met 31 augustus 2011 ter inzage bij de balies in de Publiekshal van het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op het projectbesluit naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 3896.

Breda, 18 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven