(Ontwerp) omgevingsvergunning/uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van gemeente Venlo maken bekend dat zij met betrekking tot de volgende aanvraag, voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen als bedoeld in artikel 2.5 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht:

Venlo, Natteweg 51 en 55, 5912 PH, oprichten van twee woningen met garage en twee inritten gemeente Venlo, sectie T, nummer 576 en 578 (nr. 20110075) bestaande uit de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk

    • o het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit

    • o het maken, hebben of veranderen van een uitweg of het gebruik daarvan veranderen.

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 juli 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur voor eenieder ter inzage bij de Stadswinkel Venlo, Prinsessesingel 30.

De bekendmaking vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Trompetter/E3 Journaal Venlo, op de gemeentelijke website (www.venlo.nl, rubriek Actueel, officiële bekendmakingen) en de Staatscourant. De stukken kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload (dit geldt niet voor tekeningen).

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode van terinzagelegging is het voor eenieder mogelijk om mondeling of schriftelijk een zienswijze in te brengen tegen het voornemen van het college. Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo, onder vermelding van de locatie en het registratienummer. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Gebouwde Omgeving, telefoonnummer 077-359 6591. Voorts dient de zienswijze voldoende gemotiveerd, gedateerd en ondertekend te zijn.

Naar boven