Ontwerp van bestemmingsplan Dorpsplein 2 Pannerden

Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden leggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Pannerden, Dorpsplein 02, 2011’ ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Dorpsplein 02 te Pannerden. Het maakt realisatie van de uitbreiding van de supermarkt Duomarkt, gelegen op de hoek van het Dorpsplein en de Kosterstraat, planologisch mogelijk.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 21 juli 2011 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 31 augustus 2011) ter inzage. Binnen deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze (schriftelijk of mondeling) kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Stukken kunnen tijdens de periode van ter visie ligging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith.Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina. Het plan is digitaal te benaderen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn tevens op de gemeentelijke website geplaatst. Een link naar het plan staat op de site van de gemeente.

Naar boven