Omgevingsvergunning eerste fase voor het afwijken van het bestemmingsplan t.b.v. de realisatie van een appartementencomplex met stallingsgarage aan de Zwembadweg ongenummerd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning 1e fase hebben verleend.

De omgevingsvergunning 1e fase heeft betrekking op de het afwijken van het bestemmingsplan voor het mogelijk maken van een ‘appartementencomplex Zwembadweg ongenummerd’.

Naar aanleiding van het ontwerp-besluit dat van 21 april 2011 tot 1 juni 2011 ter inzage heeft gelegen, zijn 4 zienswijzen ingediend. De zienswijzen vormden evenwel geen aanleiding om wijzigingen aan te brengen in de definitieve beschikking. Ten opzichte van het ontwerp-besluit heeft echter wel een ambtshalve aanpassing plaatsgevonden: de plangrens is naar het westen toe enigszins verschoven.

Inzage

De omgevingsvergunning met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 21 juli 2011 tot en met woensdag 31 augustus 2011 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Tevens is de mededeling van het besluit digitaal te raadplegen op de website www.sint-oedenrode.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Rechtsmiddelen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Het beroep staat tevens open voor belanghebbenden die opkomen tegen de ambtshalve wijziging.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven