Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat 103–105 Amstenrade’ gemeente Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 21 juli 2011 gedurende een periode van 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hoofdstraat 103–105 Amstenrade’ gemeente Schinnen met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt.

De stukken liggen ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1 te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een appartementencomplex aan de Hoofdstraat te Amstenrade ter hoogte van de huisnummers 103–105, kadastraal bekend gemeente Amstenrade, sectie A nummers 926 en 1260.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Schinnen. Deze dienen gezonden te worden aan de gemeenteraad van Schinnen, postbus 50, 6365 ZH Schinnen.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Hiertoe kan (telefonisch) een afspraak gemaakt worden met de heer J. Münten medewerker sector Publiek van de gemeente Schinnen.

Schinnen, 20 juli 2011

Burgemeester en Wethouders van Schinnen,

namens deze,

Sector Publiek,

J. Münten.

Naar boven