Vastgesteld bestemmingsplan ‘partiële herziening Westelijk Buitengebied, Roosendaalseweg 160–162’

De gemeenteraad heeft op 30 juni 2011 het bestemmingsplan ‘partiële herziening Westelijk Buitengebied, Roosendaalseweg 160–162’ vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan behelst de splitsing van het bouwblok van het agrarische bedrijf en het transportbedrijf.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). U kunt het plan inzien van 21 juli tot 1 september 2011 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 732, worden ingezien op donderdagavond bij de receptie tot 19.00 uur. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer.

Het bestemmingsplan is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of op de gemeentelijke website www.putten.nl.

Binnen de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • 1. die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • 2. aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • 3. die beroep aantekent tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven