Vastgesteld uitwerkingsplan DE Wijk, Reeshof College

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt bekend dat het op 12 juli 2011 het bestemmingsplan DE Wijk, Uitwerkingsplan Reeshof College heeft vastgesteld en dat het plan, met bijbehorend collegebesluit, van vrijdag 22 juli 2011 tot en met vrijdag 2 september 2011 ter inzage ligt.

Het uitwerkingsplan maakt de bouw van een school voor voortgezet onderwijs mogelijk op een terrein ten zuiden van het station Tilburg Reeshof. Het uitwerkingsplan bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp, zoals dat ter inzage heeft gelegen van 27 mei 2011 tot en met 7 juli 2011.

Terinzagelegging

Het collegebesluit en het uitwerkingsplan met bijlagen liggen gedurende de genoemde termijn voor eenieder ter inzage in:

Stadswinkel Centrum

Stadhuisplein 128, ingang naast Paleis.

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Na 13.00 uur kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 013-213 13 13.

Stadswinkel Reeshof

Kerkenbosplaaats 2, wijkcentrum Heyhoef.

Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Na 13.00 uur kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 013-213 13 13.

Ook zijn het uitwerkingsplan en de bijlagen te bekijken op www.tilburg.nl/ruimtelijke plannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan staat, gedurende de termijn van terinzagelegging, rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep tegen het uitwerkingsplan kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het desbetreffende ontwerpuitwerkingsplan kenbaar hebben gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een vastgesteld uitwerkingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde uitwerkingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde uitwerkingsplan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. U kunt het beroep-/verzoekschrift ook digitaal indienen bij de Raad van State via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Tilburg, 21 juli 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

P.G.A. Noordanus,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen (MBA),

secretaris.

Naar boven