Ontwerpprojectbesluit vof Achten

Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro voor V.O.F. Achten, Keulseweg 177 in Reuver voor het oprichten van een loods, de uitbreiding van tunnelkassen en een onderkomen voor seizoensarbeiders. De gebouwen worden opgericht op de percelen kadastraal bekend gemeente Beesel sectie K nummers 2053 en 2054 in Reuver.

Bekendmaking op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening.

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken voor het oprichten van een loods, de uitbreiding van tunnelkassen en een onderkomen voor seizoensarbeiders. Deze gebouwen worden gebouwd voor V.O.F. Achten, Keulsweg 177, 5953 HJ Reuver. De gebouwen worden gebouwd op de percelen kadastraal bekend sectie K nummer 2053 en 2054 in Reuver. Het ontwerpprojectbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 21 juli 2011 6 weken ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Grondgebied. U kunt het ontwerpprojectbesluit ook te raadplegen via de website www.beesel.nl>digitaal loket>bouwen en wonen>projectbesluiten.

In het bestemmingsplan Buitengebied is voor het bedrijf een agrarische bouwkavel opgenomen. De nieuw te gebouwen worden gedeeltelijk buiten deze bouwkavel gerealiseerd. De bouwkavel wordt daarom uitgebreid. De vergroting van de bedrijfskavel wordt landschappelijk ingepast. De gewenste situering van de gebouwen is volgens oordeel van burgemeester en wethouders planologisch verantwoord.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt dit doen bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels, van de afdeling Grondgebied, via de klantenbalie telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 8 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven