Ontwerpbestemmingsplan ‘Bredeweg 1a’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen geven hierbij kennis van het ter visie leggen van het ontwerpbestemmingsplan ‘Bredeweg 1a’. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de planologische basis te bieden voor enkele installaties inzake de energievoorziening voor het daar gevestigde glastuinbouwbedrijf.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bredeweg 1a’, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 21 juli 2011 voor een periode van zes weken (tot 31 augustus 2011) tijdens openingsuren ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis. De plannen zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over een ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling via telefoonnummer 0182 624 500.

Naar boven