Omgevingsvergunning met afwijking Harkema-Warmoltsstrjitte 40

Inleiding

De gemeente heeft een omgevingsvergunning met een buitenplanse afwijking verleend voor het realiseren van twee woningen in het bestaande pand (de voormalige Rabobank) op het perceel Warmolsstrjitte 40 te Harkema. Het gaat om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen en gebruik.

Ter inzage

Vanaf 20 juli tot en met 30 augustus 2011 ligt de omgevingsvergunning met afwijking ter inzage.

U kunt de omgevingsvergunning inzien:

  • in het klantcontactcentrum tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; en

  • via onze website www.achtkarspelen.nl (zoeken op ‘Ruimtelijke plannen’).

Beroep

Tot en met 30 augustus 2001 kan beroep worden ingesteld tegen de verlening van de omgevingsvergunning door een belanghebbende die gegronde redenen heeft waardoor hij geen zienswijze heeft ingediend. U kunt uw brief sturen naar de Arrondissementsrechtbank in Leeuwarden (Sector Bestuursrecht), Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. U kunt ook om een schorsing vragen. Dit kan bij de voorzieningenrechter van de Sector Bestuurrecht.

De omgevingsvergunning wordt definitief op de dag na afloop van de beroepstermijn, behalve als een verzoek om schorsing wordt ingediend. Het plan wordt dan pas definitief nadat de Rechtbank een beslissing heeft genomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rik Schoonhoven of Marije Streefkerk van de afdeling Ruimte, via het algemene nummer 14 0511.

Buitenpost, 19 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

P. Adema,

wnd. burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven