Voorontwerpbestemmingsplan ‘Spanbroekerweg 120 te Spanbroek’

Voor het perceel Spanbroekerweg 120 te Spanbroek gelden de bestemmingsplannen ‘Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek’ en ‘Buitengebied’. In de bestemmingsplannen staat dat het perceel mag worden gebruikt voor ‘Agrarische doeleinden en Agrarische gebied’. De gemeente is van plan om dit te veranderen. Door een herziening van de geldende bestemmingsplannen wil zij het mogelijk maken om het perceel te gebruiken voor ‘Recreatie (Sport), Wonen, Water en Verkeer’.

Hiervoor heeft de gemeente het voorontwerpbestemmingsplan ‘Spanbroekerweg 120 te Spanbriek’ gemaakt.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met de bijlagen van 15 juli 2011 tot en met 26 augustus 2011 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Klaproos 1 in Opmeer.

Volgens de gemeentelijke Inspraakverordening kan iedereen in deze periode van zes weken zijn mening geven over het voorontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van een reactie. U kunt schriftelijk een reactie indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK in Spanbroek. Voor het indienen van mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0226-363 399.

Deze publicatie, het voorontwerpbestemmingsplan en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.opmeer.nl, onder ‘wonen en leven’, bestemmingsplannen).

De gemeente heeft het voorontwerpbestemmingsplan op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) ook toegezonden aan overheden en instanties die betrokken zijn bij de zorg voor de ruimtelijke ordening.

Naar boven