Ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning ‘hotel-restaurant en congrescentrum Résidence, Groenlandsekade 1 te Vinkeveen’

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 15 juli 2011 het ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning ‘hotel-restaurant en congrescentrum Résidence op Groenlandsekade 1 te Vinkeveen’en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen. Het ontwerp projectbesluit/bouwvergunning is op de volgende manieren te raadplegen:

  • De papieren versie van het ontwerpbesluit, de aanvraag en de bijbehorende stukken zijn in te zien bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis, de openingstijden zijn: ma. t/m do. 08.30–16.00 uur, vr. 08.30–12.30 uur en ma. avond 17.30–19.30 uur.

  • De verbeelding van het authentieke ontwerpplan is interactief te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0736.PB006Groenlankade1-ow01.

  • Het ontwerpbesluit is als pdf te downloaden en in te zien via de gemeentelijke website www.derondevenen.nlwww.derondevenen.nl. (keuzemenu: leven en werken, bouwen en wonen, bestemmingsplannen).

Toelichting

Het project bestaat uit de bouw van een hotel, restaurant en congrescentrum op Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen, kadastraal bekend onder Gemeente De Ronde Venen nummers A 4325, 4632, 4970 en 5099, dit ter vervanging van het recent afgebroken hotel/restaurant Résidence.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Omgevingszaken, telefoonnummer 0297 29 17 81.

Wij wijzen erop dat bij het niet (tijdig) indienen van een zienswijze, u in een later stadium geen beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven