Bestemmingsplan ‘Langs de Veestraat Obbicht’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad in zijn vergadering van 15 december 2010 het bestemmingsplan ‘Langs de Veestraat Obbicht’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor de bouw van 3 vrijstaande woningen op het voormalig speelterreintje aan de straat Langs de Veestraat te Obbicht.

Het vaststellingsbesluit en dit bestemmingsplan liggen met ingang van 27 januari 2011 gedurende een periode van zes weken (dus tot donderdag 10 maart 2010) ter inzage bij de balie Vergunningen in de stadswinkel locatie Geleen, Markt 1 te Geleen.

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan kunnen tevens digitaal worden ingezien op

www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan schriftelijkberoep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (eveneens postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dat geval treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

26 januari 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven