Vaststelling bestemmingsplan ‘Kerkgebouw Duivenwaardsedijk’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Middelharnis bij besluit van 7 juli 2011 het bestemmingsplan ‘Kerkgebouw Duivenwaardsedijk’ heeft vastgesteld.

Het plangebied is gelegen aan de zuidzijde van de Duivenwaardsedijk te Nieuwe-Tonge, ter hoogte van de kruising met de Duivenwaardseweg, net ten westen van de Generaal Snijdersstraat. Het perceel wordt aan de oost- en zuidzijde begrensd door een watergang. Ook de gronden tussen het perceel en de Duivenwaardsedijk maken deel uit van het plan.

Het bestemmingsplan ‘Kerkgebouw Duivenwaardsedijk’ ligt met ingang van 18 juli 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage en kan tijdens openingstijden (www.middelharnis.nl) worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Daarnaast wordt het bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerd.

Gedurende genoemde termijn van ter inzage legging van zes weken kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een schriftelijk beroepschrift worden ingediend tegen het bestemmingsplan door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening tijdig een zienswijze kenbaar te maken;

  • iedereen die bezwaren heeft tegen een of meer bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen.

Deze beroepschriften dienen te worden gericht aan: Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven