Vaststelling 12e wijziging bestemmingsplan Buitengebied

Het besluit van College van Burgemeester en Wethouders van 26 april 2011, tot vaststelling van de 12e wijziging ex artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ligt met ingang van 18 juli 2011 gedurende zes weken in het gemeentehuis van Middelharnis ter inzage en zal tevens op de gemeentelijke website worden gepubliceerd.

Het wijzigingsplan voorziet in een vergroting van het bestaande agrarisch bouwvlak op het perceel Armenweg 2 te Nieuwe-Tonge tot 1,25 hectare. Met de vergroting van het bouwvlak wordt het mogelijk de bestaande bedrijfsopstallen uit te breiden met een loods.

Gedurende genoemde termijn van ter inzage legging van zes weken kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een schriftelijk beroepschrift worden ingediend tegen het wijzigingsplan door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van voornoemde afdeling van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de Voorzitter aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Middelharnis, juli 2011

Naar boven