Ter inzage legging Ontwerp structuurvisie Winkelkern Bergen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH, maken bekend dat met ingang van vrijdag 28 januari 2011 voor een periode van zes weken het ontwerp van de structuurvisie Winkelkern Bergen en de Notitie Stedenbouwkundige randvoorwaarden ter inzage liggen.

U kunt het ontwerp van de structuurvisie Winkelkern Bergen en de Notitie Stedenbouwkundige randvoorwaarden tijdens openingstijden inzien op het gemeentehuis, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar. De documenten zijn ook in te zien in de openbare bibliotheek, Dreef 1, te Bergen tijdens de openingstijden. Daarnaast is het plan in te zien via de website www.bergen-nh.nl onder actueel/projecten_en_plannen en de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegelijk met de ter inzage legging van de genoemde documenten is van 28 januari 2011 tot en met 10 maart 2011 een expositie in een gedeelte van de openbare bibliotheek aan de Dreef in Bergen. Bij deze expositie worden de aangepaste maquette en een 3D-film getoond.

Gedurende deze zes weken is wethouder A. Hietbrink met ambtelijke ondersteuning op een viertal momenten aanwezig in de bibliotheek om aan een ieder toelichting te geven, vragen te beantwoorden en eventueel een verslag te maken van een mondelinge inspraakreactie.

Het betreft de volgende momenten:

  • Vrijdag 28 januari 2011 om 10.30 uur;

  • Dinsdag 1 februari 2011 om 15.00 uur;

  • Zaterdag 12 februari 2011 om 11.30 uur;

  • Donderdag 24 februari 2011 om 14.00 uur.

Gedurende bovenvermelde termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u ook via het algemene telefoonnummer (072-8880000) een afspraak maken met de heer E. van Hout of de heer E. de Waard van de gemeente. Van de ter inzage legging en de ingekomen zienswijzen zal een verslag worden opgesteld.

Op basis van zienswijzen zal vervolgens een voordracht worden gedaan aan de gemeenteraad om de structuurvisie Winkelkern Bergen van de gemeente Bergen NH vast te stellen, naar verwachting in de raadsvergadering van 16 juni 2011.

Bergen, 18 januari 2011

College van burgemeester en wethouders.

Naar boven