Bestemmingsplan ‘Recreatiepark Zeijerveen’

Geluidhinderaspecten

Burgemeester en wethouders van Assen hebben besloten een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai voor het bestemmingsplan ‘Recreatiepark Zeijerveen’ vast te stellen.

De hogere grenswaarde die is vastgesteld bedraagt 61 dB voor nieuw te bouwen woningen.

Aangezien geen mogelijkheden bestaan om aan de bron dan wel in de overdrachtsfeer maatregelen te treffen waardoor de voorkeursgrenswaarde kan worden gehaald, heeft het college van burgemeester en wethouders de grenswaarde vanwege wegverkeerslawaai vastgesteld op bovengenoemde waarde.

Het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 15 juli 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Vergunningen en Handhaving, Noordersingel 33 te Assen. Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn schriftelijk in beroep gaan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Tijdens de beroepschriftprocedure is het besluit geldig. De uitvoering van het besluit kan uw belangen schaden. Om dit te voorkomen kunt u de rechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U kunt uw verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven