Ontwerpbestemmingsplan ‘De Afslag 1 in Broek op Langedijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 27 januari 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘De Afslag 1 in Broek op Langedijk’.

In dit bestemmingsplan wordt het realiseren van een woning, door sloop van de oude vervallen schuren, aan De Afslag in Broek op Langedijk, mogelijk gemaakt.

Het plan met bijbehorende stukken liggen tijdens openingsuren in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude ter inzage. Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in de openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude, het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk – bouwen – bestemmingsplannen) of www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0416.BPBOLDB1976herz001-on01).

Gedurende de ter inzagetermijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzagetermijn contact op te nemen met de heer Van der Meulen van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 26 januari 2011

Burgemeester en wethouders van Langedijk.

Naar boven