Bestemmingsplan Stationslaanvastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 31 mei 2011 het bestemmingsplan Stationslaan (IMRO.0758.BP2010019002-0401)heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen gewijzigd. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Voorts maken burgemeester en wethouders bekend dat zij op 10 mei 2011 hebben besloten tot het vaststellen van hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting als bedoeld in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder ten behoeve van de realisatie van geluidgevoelige objecten binnen het hiervoor genoemde bestemmingsplan Stationslaan.

Ter inzage

De betreffende besluiten met eventuele bijlagen liggen vandonderdag 14 juli 2011 tot en met woensdag 24 augustus 2011 ter inzage. Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan alsmede het vaststellingsbesluit hogere waarden zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’→’Ruimtelijke Plannen→’Bestemmingsplannen ter inzage’. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor Breda, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep tegen voornoemde besluiten mogelijk voor belanghebbenden. Op deze besluiten is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in de beroepschriften direct moet worden aangegeven welke beroepsgronden ten grondslag liggen aan het beroepschrift. Het is dan ook niet toegestaan tegen het vaststellingsbesluit pro forma beroep in te stellen. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage waarbij u nadrukkelijk dient aan te geven tegen welk van de besluiten uw beroep is gericht. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 13 juli 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven