Bestemmingsplan Aalmarkt–Mandenmakerssteeg e.o. deel 1 Waagblok

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat met ingang van maandag 25 juli 2011 het ontwerpbestemmingsplan Aalmarkt–Mandenmakerssteeg e.o. deel 1 Waagblok voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Het plangebied van dit bestemmingsplan is gelegen in de binnenstad van Leiden en wordt begrensd door de Aalmarkt 21–22, Maarsmansteeg, Breestraat 76–88 en de Mandenmakerssteeg. Voor het gebied waar dit bestemmingsplan in voorbereiding is, geldt nu het stadsvernieuwingsplan ‘Aalmarkt en omgeving’ uit 2003.

Ter inzage

Het plan ligt vanaf 25 juli tot 5 september 2011 zes weken ter inzage en is daar ook te koop (boek en verbeeldingen € 35,–). Is raadpleegbaar via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ en via www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Bij verschillen tussen het digitale en het papieren plan, is het digitale plan het geldige plan.

Zienswijzen

Gedurende de terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling indienen bij de gemeenteraad van Leiden, Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Of per e-mail naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Aalmarkt–Mandenmakerssteeg e.o. deel 1 Waagblok’. Een mondelinge zienswijze kan na afspraak via tel. (071) 5165232. Ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen, Stadsbouwhuis, Langegracht 72, Leiden, tel. (071) 5165502,

Naar boven