‘Ontwerp Omgevingsvergunning Prins Mauritslaan te Leersum’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 15 juli 2011 gedurende zes weken (tot en met 25 augustus 2011) de ontwerp Omgevingsvergunning, Prins Mauritslaan te Leersum en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen (identificatienummer: NL.IMRO.1581.ovLSMpmauritsln-on01).

Wat houdt deze ontwerp Omgevingsvergunning in?

De ontwerp omgevingsvergunning maakt het mogelijk om 27 woningen te realiseren aan de Prins Mauritslaan te Leersum. Het besluitgebied is gelegen ten zuiden van de Rijksstraatweg en grenst aan de Prins Mauritslaan.

Hoe kunt u de ontwerp omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl Via de rubriek ‘Direct naar’ onder ‘Stukken ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan. Een andere mogelijkheid is via http://www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl/index.php?mediumid=5&pagid=1002 of via http://www.ruimtelijkeplannen.nl

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Het Pléiade, Kerkplein 2 te Doorn tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: ‘Zienswijze ontwerp Omgevingsvergunning Prins Mauritslaan te Leersum’.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 18 augustus 2011 contact op te nemen met de heer P. Ham van de afdeling Vergunning en Handhaving van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, telefoon 0343-565790.

Naar boven